Juodas kardamonas, Bajwa, (50 g)

Juodojo kardamono ankštys. Stipraus "rūkyto" aromato, dervos, kamparo bei mentolio prieskonis.

Naudojamos ryžių, lęšių, pupelių, avinžirnių, daržovių, taip pat mėsos patiekalams pagardinti.

Svoris: 0.05 kg

Kaina: 14,00 Lt Į krepšelį

[/products/tn_priesk_kardam.juodas.jpg]  [/products/tn_priesk_juod_kard..jpg] 
Kokio skonio?

Juodojo kardamono ankštys yra džiovinamos ant atviros ugnies, todėl įgyja stiprų "dūmo" aromatą. Taip pat jaučiamos dervos, kamparo ir mentolio natos. Juodasis kardamonas priskiriamas "šildančiųjų" prieskonių grupei, kaip ir juodieji pipirai, gvazdikėliai, čili. Tai pagrindinis Garam masala priekonių komponentas.

14,00
Kaip naudoti?

Tai intensyvaus skonio prieskonis tinkamas paskaninti ilgai ruošiamus patiekalus, nes reikia laiko atsiskleisti riebaluose ir vandenyje tirpstantiems eteriniams aliejams. Galima naudotis juodojo kardamono sėklas arba visą ankštį, taip pat galima tarkuoti ankštį. Gali būti naudojamas kartu su čili, kuminais, citrinos sultymis.

14,00