Prieskonių mišinys SINDHI BIRYANI MASALA, MDH, (100 g)

Prieskonių mišinys ryžių patiekalams su mėsa.

Sudėtis: druska, kalendra, džiovintos slyvos, čili, mėta, mango, cinamonas, melionas, ilgoji ciberžolė, kmynai, gvazdikėliai, česnakai, juodieji pipirai, kardamonas, muskatas, anyžius, kardamono sėklos, pankolis.

Be konservantų, dažiklių, skonio stipriklių.

Kilmės šalis: Indija.

Svoris: 0.10 kg

Kaina: 10,01 Lt Į krepšelį

Kaip naudoti?

Pamarinuokite 500 g vištienos/mėsos gabaliukų (gali būti su kaulu) su imbieru, česnaku, druska, citrinos sultimis ir jogurtu apie 30 min. Pamerkite ryžius (500 g) vandenyje (1 l) 20 min. Keptuvėje pakepkite svogūnus (100 g), bulvių gabaliukus (200 g) ir 10 vnt. mažų žalių čili. Įdėkite smulkintus pomidorus (200 g), Sindhi Biryani prieskonių (50 g) ir įpilkite šiek tiek vandens. Kepkite kol pomidorai suminkštės. Sudėkite marinuotą mėsą, įpilkite vandens (3 puodelius) ir troškinkite kol mėsa suminkštės. Virkite ryžius kol pusė vandens išgaruos. Dideliame puode sluoksniais sudėkite ryžius ir troškintą mėsą. Užpilkite nuo ryžių likusiu vandeniu. Virkite kol ryžiai suminkštės. Prieš patiekiant sumaišykite troškinį.