Žalia arbata, pakeliais (100 pak.*2 g)

Žalia arbata yra rankomis surinkta nuo geriausių arbatos krūmų Kinijos Hunan provincijoje.

Kilmės šalis: Šri Lanka.

Svoris: 0.20 kg

Kaina: 23,02 Lt Į krepšelį

Skanios arbatos paruošimas

Įdėkite po vieną arbatžolių maišelį kiekvienam asmeniui į puodelį ir vieną į arbatinuką, užpilkite šviežiai virinto vandens ir palaikykite penkias minutes. Gerai išmaišykite ir patiekite. Irane arbatos kultūros procese yra labai svarbus kristalizuotas cukrus. Gabalėlį kristalizuoto cukraus dedasi į burną prieš geriant nesaldintą arbatą arba įsideda į puodelį prieš pilant arbatą. Taip pat arbatą galite paskaninti citrina. Citrinų sultys padeda pasisavinti žaliojoje arbatoje esančius antioksidantus. Be to, citrinos padeda organizmui geriau pasisavinti katechinus, dėl kurių žalioji arbata ypač vertinama. Citrina pagardinus arbatą padidėja gėrimo vertingosios savybės. Dėl vitamino C dozės puodelis arbatos su citrina padės atgauti jėgas, jei karšta - atgaivins. Citrinos skiltelė šviesina arbatą, tačiau tai visai nereiškia, jog sumažėja jos stiprumas. Arbata gardinta įvairiais vaisiais keičia tik spalvą ir skonį, tačiau tikrai ne jos naudingąsias savybes.